сряда, 24 април 2013 г.

Балсами за устни Desert Essence, Bee Naturals, Kiss My Face

Здравейте!

В тази публикация ще ви покажа най-новите си придобивки, от които съм много доволна (с изключение на базата, защото още не съм я изпробвала и не мога да споделя впечатления).




Както съм споменавала и преди, имам някаква мания по отношение на балсами и глосове за устни. Днес установих, че в чантата си нося 3 балсама и един глос, което е безумно, защото физически няма как да използвам всичките наведнъж.

Ето с какво ще се похваля днес:



Започвам с Lip Rescue Ultra Hydrating with Shea Butter на Desert Essence



Desert Essence е една от любимите ми марки. За съжаление тук не се предлага никъде и си поръчвам продуктите от iherb.com. Този балсам не ме разочарова, както и предполагах. Съдържа масло от шеа и гинко билоба. Омекотява и овлажнява перфектно устните. Ароматът е на цитрус, примесен с още нещо, което не мога точно да идентифицирам. Много приятен, нежен и сладък.

Състав:



Цена: $1.68 за 4.25 g

Lip Gloss Stick на Bee Naturals



Много приятно глосче, даже бих го нарекла глосченце. Не бях виждала по-миниатюрно нещо. Марката ми е непозната, до момента не бях използвала нищо тяхно. Продуктът е с бонбонено розов оттенък, който на устните стои почти без цвят и придава лек блясък. Съдържа само естествени съставки и натурални аромати и оцветители. Ако сте почитатели на ментовите балсами, то със сигурност ще се влюбите в този. Има супер свеж, лек аромат на дъвка, ментов коктейл, сладолед и за каквото още съдържащо мента се сетите.

Състав:



Едно нещо не ми харесва и това е размерът, който уж нямал значение. Доста бързо ще свърши стикчето.

Цена: $2.82 за приблизително 2,2 g


Sheer Organic Shimmer на Kiss My Face




100% натурален минерален цвят. Моят е аметист и се оказа добро попадение. В състава влизат витамини A&E за овлажняване и подхранване на кожата, и органик масло от шеа и слънчоглед.
НЕ съдържа съставки от животински произход, изкуствени оцветители или аромати.
*91% Органик
Брат-близнак на предното, с разликата, че този е по-пигментиран и с малко по-силен аромат на мента, примесен с една нотка ванилия. И е може би с цели 2 грама повече.

Цена: $3.81 за 2,4 g

2 коментара:

  1. Заинтригува ме балсамът за устни на Desert Essence. Би ли споделила моля те, когато поръчваш плащаш ли такси и мита,както е при поръчки от Щатите, или този сайт iHerb.com има английско подразделение и изпращат нещата от там?! Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
  2. Извинявам се за забавения отговор, но чак сега видях коментара. iherb.com е американски сайт и изпращат поръчките от Щатите. Ако сумата, изписана на кашона умножена по курса на долара е по-малка от 30 - 35 лв., пратката пристига в най-близкия до теб пощенски клон и я получаваш оттам без никакви такси. Ако е над тази сума отива на митница, където дължиш 20 % ДДС върху левовата равностойност на поръчката + пощенска такса 3.50 лв. Всичко обаче е относително, защото имах поръчка над 35 лв, която също пристигна в пощата.

    ОтговорИзтриване